2013年8月14日星期三

Voetbalshirts Nederland Nitrocharge 1,0 blauw / wit / geel





[Redactie] hoop dat de sterren hopen dat de maan, we kunnen eindelijk we Voetbalshirts Nederland 1.0 Nitrocharge mysterieuze sluier geopend  Gezien het succes van de Nike serie van vier segmenten, Voetbalshirts Nederland ook toegetreden tot de militaire expansie van het kamp, ​​overweldigd door de nieuwste versie van de serie wordt Nitrocharge hun verse producten. Combineert sterk vermogen tot innovatie en Nitrocharge sterk verkondigde 1.0 beschikbaar!
Hopelijk de sterren hopen dat de maan, we kunnen eindelijk openden we Voetbalshirts Nederland Nitrocharge 1.0 mysterieuze sluier. Gezien het succes van de Nike serie van vier segmenten, Voetbalshirts Nederland ook toegetreden tot de militaire expansie van het kamp, ​​overweldigd door de nieuwste versie van de serie wordt Nitrocharge hun verse producten. Combineert sterk vermogen tot innovatie en Nitrocharge sterk verkondigde 1.0 beschikbaar!

Voetbalshirts Nederland Nitrocharge 1.0 volledig onafhankelijk van de andere reeks concepten, door middel van hun nieuwste concept "motor" voorgesteld Nitrocharge 1,0 voor degenen die proberen om 90 minuten vliegen veelzijdige speler van de rechtbank dat een constante stroom van geeft te spelen energie. Vreemde geluiden, de geest van onderscheiding wordt geschat op meer · · ·

Schoenen met vele schitterende technologie Retro Voetbalshirts Nederland Nitrocharge 1,0 doelgroep vooral aan het begin tot het einde worden gehouden tussen boete en twee middenvelders. Nitrocharge innovatieve ontwikkeling ontworpen door Voetbalshirts Nederland eigen laboratorium, is het ontwerp geïnspireerd door de geometrische mechanische structuur om de energieproductie voor de geweldige hulp te maximaliseren.

Vanaf het begin van deze, bijna synoniem geworden met technologie Energysling Nitrocharge is een zeer elastische rubberen band met een vergelijkbare verlaging binnen en beweegt de speler een sterke steun voor de overgang naar een nieuwe technologie te leveren. En speciaal bovenwagen aan de stabiliteit van de hoogste kwaliteit en flexibiliteit voor de gebruiker in de laterale beweging kan ook adequate ondersteuning.



Onderdelen teen Voetbalshirts kopen online nemen HybridTouch bekende materiaal - een combinatie van leer en synthetische materialen, en de verdiensten van zachte oppervlaktemateriaal abnormaal. Deze populaire voordat de eerste aanvraag materiaal, dat in LZ Falcon schoenen, ze heeft een zeer nauw contact leer, met zowel een goede capaciteit voor de vormgeving en de hoge weerstand tegen water.


Technologische ontwikkelingen zijn tevens bovenste boog en de voordelen van de enkel. Met mesh-materiaal bescherming superieure prestaties van een conceptueel kader bieden 90 minuten ononderbroken bescherming. Een airbag spuitgieten gelegen in de regio van de teen en hiel, maakt het ook mogelijk spelers gevaarlijke handeling schade Chanqiang.


Een andere belangrijke innovatie is afkomstig van een van de meest revolutionaire zool. Geïnspireerd door de geometrische mechanica, hetzelfde materiaal met een hoge elastische rubberen band genaamd Energypulse unieke technologie biedt superieure startvermogen spelers. Gecombineerd met Voetbalshirts Nederland SPRINTFRAME Traxion buitenzool en de oneven spijker technologie, kan snellere respons snelheid het hele systeem een ​​antwoord voor spelers leveren aan grotere productie van energie te voorzien.

没有评论:

发表评论